لیست اختراعات يوسف جهاني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ اظهارنامه: 1398/07/30
تاریخ ثبت: 1398/12/20
خلاصه اختراع:

اين اختراع در زمينه‌ي مهندسي پلاستيك و با هدف مالئيكه كردن پلي‌اتيلن سبك خطي از طريق حذف كامل فرايند پودر كردن آن مي‌باشد.بسياري از صنعت گران در اين زمينه براي رسيدن به محصول مطلوب مجبور به پودر كردن پليمر هستند كه در نهايت اين مهم با قيمت بالايي تمام مي‌شود.پلي اتيلن سبك خطي در حضور پلي‌استايرن و بدون نياز به پودر كردن پليمر پايه مالئيكه شد. در اين فرايند نيازي به پودر كردن نبود و همين مسأله باعث شد صرفه جويي قابل توجهي در هزينه و زمان صورت گيرد. خواص محصول نهايي چندان با محصول مشابه در حالت پودري اختلاف نداشت كه با توجه به صرفه‌ي جويي زمان و هزينه قابل صرفه نظر است و همين مسأله موفقيت اين پروژه محسوب مي‌شود. پلي‌اتيلن مالئيكه كاربرد وسيعي در موارد مختلف صنعتي از جمله به عنوان سازگار كننده آلياژها و همچنين به عنوان فيلم هاي پوششي فلزات من جمله لوله هاي صنعتي دارا مي‌باشد. مواد اوليه در دماي مرسوم فرايند و در اكسترورد توليد شدند سپس درصد مالئيكه شدن مواد نهايي محاسبه شد. در اين واكنش پلي استايرن علاوه بر بهبود درصد مونومر پيوند زده شده به بهبود رنگ نمونه نيز كمك مي‌كند.

تاریخ اظهارنامه: 1395/11/26
تاریخ ثبت: 1395/11/26
خلاصه اختراع:

اين اختراع در زمينه مهندسي پليمريزاسيون و سنتز پليمرها مي باشد. اختراع موجود در ارتباط با افزودن آنتي اكسيدان در حين پليمريزاسيون و اثر سه اصلاح كننده ي شيميايي براي پوشش دهي گروه هاي OH و بررسي عملكرد آنتي اكسيدان هاي اصلاح شده بر روي فعاليت كاتاليست زيگلر- ناتا و پايداري حرارتي پلي پروپيلن مي باشد. در اين فرآيند از TiBAl و TNOA علاوه بر TEAl براي پوشش دهي استفاده شده كه به دليل احتمال عدم واكنش يا واكنش كمتر آنها با گروه استري و در نتيجه حفظ عملكرد مطلوب آنتي اكسيدان مي باشد. واكنش تري الكيل آلومينيوم با گروه هاي هيدروكسيل منجر به تشكيل آلومينيوم آريل اكسايد شده و پس از اتمام پليمريزاسيون در حضور اتانول، آنتي اكسيدان به شكل اوليه خود بازيابي مي شود. آنتي اكسيدان محافظت شده به صورت محلول در هگزان قبل از تزريق كاتاليست به راكتور اضافه ميشود. OIT پلي پروپيلن توليدي در حضور آنتي اكسيدان محافظت شده با TNOA در دماي 200 درجه سانتيگراد در حدود 29 دقيقه مي رسد . نتايج حاصل از آزمون OIT پايداري حرارتي 34/21 دقيقه را براي روش اختلاط مذاب نشان مي دهد. همان گونه كه ملاحظه مي شود محصول محافظت شده با TNOA پايداري حرارتي مطلوبتري را نسبت به روش استفاده از كامپاندينگ نشان مي دهد. ميزان نظم فضايي پلي پروپيلن در هنگام استفاده از آنتي اكسيدانپوشش دهي شده نسبت به پلي پروپيلن بدون آنتي اكسيدان افزايش مي يابد. نتايج آزمون SEM-EDX نشان مي دهد كه آنتي اكسيدان پوشش داده شده با TEAl، TiBAl و TNOA در مقادير متفاوتي در سطح و بستر پليمر توزيع مي شوند. حضور آنتي اكسيدان محافظت شده با TEAl ,TiBAl و TNOA اثر قابل ملاحظه اي بر توزيع اندازه ذرات پلي پروپيلن توليدي ندارد. بهره گيري از اين سيستم نه تنها منجر به توزيع مناسب و يكنواخت پايداركننده در محصول نهايي مي¬شود، بلكه نياز به عمليات جانبي براي افزودن پايدار كننده بمنظور افزايش پايداري حرارتي از طريق فرايند اكستروژن را كه همراه با افزايش هزينه است ، مرتفع مي نمايد.

تاریخ ثبت: 1388/07/21
خلاصه اختراع:

با استفاده از مطالعات سينتيكي از طريق آزمايش هاي آناليز حرارتي DSC ارزيابي كيفي آنتي اكسيدان Irganox B225 به روش اندازه گيري زمان OIT صورت گرفته است. 2- كلمات كليدي: Irganox B225 ، آنتي اكسيدان، OIT ، آناليز حرارتي 3- زمينه اختراع: پليمر، ارزيابي كارايي و راندمان مواد افزودني مورد مصرف در صنايع پتروشيمي 4-خلاصه اختراع: جهت ارزيابي خواص و راندمان آنتي اكسيدان Irganox B225 اين ماده به مدت 3000 ساعت در آون در دماي 70 درجه تحت فرسايش حرارتي قرار گرفته و سپس كامپاندهايي حاوي مقادير مختلف آنتي اكسيدان تهيه شد. بدين منظور پكيج آنتي اكسيدان سالم و افزودني هاي ديگر مربوط به يك گريد پلي پروپيلن براي ارزيابي آنتي اكسيدان Irganox B225 مبنا قرار گرفتند. به اين صورت كه يك پكيج حاوي آنتي اكسيدان سالم و چندين پكيج ديگر حاوي مقادير مختلف آنتي اكسيدان تاريخ گذشته در اكسترودر دو مارپيچ جداگانه مخلوط شدند و با استفاده از DSC استاتيك و معادلات مربوط رابطه اي بين مقدار PPM آنتي اكسيدان و انرژي فعالسازي

تاریخ اظهارنامه: 1399/06/01
تاریخ ثبت: 1400/04/07
خلاصه اختراع:

اين اختراع در زمينه توليد عامل هسته¬زاي بتا براي دستيابي به پلي¬پروپيلن بتا است. در ميان تركيباتي كه قابليت هسته¬زايي بتا براي پلي¬پروپيلن دارند، نمك هاي فلزي (فلزات گروه IIA جدول تناوبي) از دي¬كربوكسيليك اسيدهاي 7 تا 10 كربنه داراي مزايايي همچون فعاليت بالاي هسته¬زايي بتا، سهولت سنتز و عدم ايجاد رنگ در پليمر، نشان هستند. نقطه ضعف اين تركيبات هزينه بالاي مواد اوليه آن است كه در اين اختراع سعي بر آن است كه با بهره¬مندي از اثرات هم افزايي دي كربوكسيليك اسيد محرك و دي-كربوكسيليك اسيد پايه، علاوه بر افزايش بازدهي عامل هسته¬زا، هزينه نهايي توليد را كاهش داده و دسترسي به مواد اوليه تسهيل شود. با افزودن عامل هسته¬زاي بتا مي¬توان از پلي¬پروپيلن بتاي توليدي در كاربردهاي مختلفي همچون توليد ورق هاي پلي¬پروپيلن با قابليت ترموفرمينگ، لوله هاي آب گرم فشار بالا، توليد غشاها و جداكننده در باتري هاي ليتيم-يون، ژئوگريدها و الياف متخلخل براي توليد لباسهاي عايق استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1400/03/23
تاریخ ثبت: 1400/10/13
خلاصه اختراع:

در اين كار، فرايند ساخت پلي اتيلن با ساختار شاخه بسيار بلند در حضور پليمر دوم آلفا-الفيني به منظور اصلاح رفتار رئولوژيكي آن انجام گرفت. لازم بذكر است امكان سنتز پلي اتيلن سبك با ساختار شاخه بلند توسط كاتاليست ها و الكترون دانر هاي مرسوم وجود ندارد. همچنين با استفاده از فرايندهاي پسا-پليمريزاسيون هاي متداول، اصلاح شيميايي پلي اتيلن گريد LDPE به دليل تمايل شديد به شبكه اي شدن و تخريب در حضور آغازگر امكان پذير نمي باشد. تاكنون فعاليت هايي در زمينه سنتز پلي اتيلن پر شاخه با استفاده از كاتاليست هاي فضا ويژه و الكترون دانرهاي خاص صورت پذيرفته است اما دسترسي به اين مواد نيازمند تكنولوژي هاي ويژه و جديد با هزينه بسيار بالا مي باشد. بنابراين در اين روش، هدف استفاده از فرايند اكستروژن واكنشي و معرفي روشي جديد براي كاهش تخريب LDPE در حضور ميزان قابل توجه آغازگر، و افزايش بازدهي واكنش شاخه شدن بوده است. بنابراين اصلاح مذاب LDPE، با معرفي پلي آلفا-الفين به منظور كنترل شبكه اي شدن پلي اتيلن و به عنوان شاخه بسيار بلند در حضور منومر چند عاملي براي افزايش بازدهي پيوندزني اين دو پليمر انجام گرديد

موارد یافت شده: 9